Diensten

Sanders Tax is gespecialiseerd in het opstellen van Nederlandse belastingaangiftes met internationaal vermogen of inkomen.

NEDERLANDSE BELASTINGAANGIFTE


Sanders Tax is gespecialiseerd in het opstellen van Nederlandse belastingaangiftes met internationaal vermogen of inkomen.

ONZE DIENSTEN

Opstellen van uw Nederlandse belastingaangifte.
Dit is onze specialisatie.

Nederlandse belastingaangifte voor een buitenlands belastingplichtige.
Indien u geen inwoner van Nederland bent, maar wel inkomen uit of vermogen in Nederland hebt, bent u eventueel verplicht een Nederlandse belastingaangifte in te dienen.

BELASTINGADVIES


Heeft u vragen over de Nederlandse fiscale behandeling van uw buitenlandse vermogen of inkomen?

ONZE DIENSTEN

Internationaal belastingadvies.
Door vooruit te plannen is het vaak vrij eenvoudig om belasting te besparen. De manier waarop waarop bepaald inkomen in Nederland wordt belast kan afwijken van de manier waarop dat inkomen in het buitenland wordt belast.

INKEERREGELING


De Nederlandse belastingwetgeving is ingewikkeld. Indien ook met de belastingwetgeving van een ander land, of met de bepaling van een belastingverdrag, rekening moet worden gehouden, is het mogelijk dat er een fout wordt gemaakt bij het opstellen van een belastingaangifte. Het is altijd beter een fout zo spoedig mogelijk te corrigeren.

ONZE DIENSTEN

Advies.
Sanders Tax is gespecialiseerd in het opstellen van Nederlandse belastingaangifte met internationaal vermogen en inkomen. Wij staan u bij, adviseren en beantwoorden uw vragen. Wij zijn geen juristen. Indien nodig verwijzen wij u graag naar een jurist.

M-AANGIFTE


Voor het jaar waarin u van het buitenland naar Nederland verhuist, of van Nederland naar het buitenland, bent u in het algemeen verplicht een zogenaamde M-Aangifte in te dienen.

ONZE DIENSTEN

Opstellen M-Aangifte.
Graag stellen wij u uw M-Aangifte op en dienen uw aangifte elektronisch bij de Nederlandse belastingdienst in. In veel landen werken wij samen met lokale belastingadviseurs, mocht u hulp nodig hebben bij het opstellen van de belastingaangifte in het land waar u het andere deel van het jaar heeft gewoond: bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

FATCA


Amerikaanse belastingwetgeving: de Foreign Account Tax Compliance Act.

ONZE DIENSTEN

Amerikaanse belastingwetgeving.
Wij hebben ruime ervaring met alles wat met Amerikaanse belastingwetgeving te maken heeft. Vanuit ons kantoor in Denver, Colorado beantwoorden wij al uw vragen.