Internationaal belastingadvies

Sanders Tax is gespecialiseerd in het opstellen van Nederlandse inkomstenbelastingaangiftes voor particulieren met een internationale fiscale situatie.

OVER ONS


Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van Nederlandse belastingaangiftes met buitenlands inkomen en internationale fiscale situaties. Wij streven naar duurzame relaties met onze cliënten. Wij zijn een informele, open en snelgroeiende organisatie. Ook stellen wij Amerikaanse belastingaangiftes op. Veel van onze cliënten zij in de Verenigde Staten woonachtige Nederlanders en in Nederland woonachtige Amerikanen.

Graag adviseren wij u en helpen u bij het opstellen van uw Nederlandse belastingaangifte. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden. Indien u een van de onderwerpen in meer detail wilt bespreken, of een vraag heeft waarop u het antwoord op onze website niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Een proces met vier heldere stappen. Laat uw Nederlandse belastingaangifte met buitenlands inkomen door ons opstellen.


 • CONTACT

  Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • STUUR ONS UW INFORMATIE

  Wij sturen u een overzicht van de informatie die wij van u nodig hebben om uw aangifte op te kunnen stellen.

 • WIJ STELLEN UW AANGIFTE OP

  Zodra wij uw informatie hebben ontvangen gaan we aan de slag. Bij vragen sturen wij u een email of maken een telefoonafspraak.

 • AANGIFTE INDIENEN EN BETALING

  Wij sturen u de aangifte ter controle toe. Indien akkoord dienen wij uw aangifte bij de Belastingdienst in. U ontvangt onze factuur pas nadat de aangifte is opgesteld.