M-AANGIFTE


Indien u gedurende het jaar vanuit Nederland naar het buitenland bent verhuisd, of vanuit het buitenland naar Nederland, doet u aangifte met het M-formulier.

Maar voor een deel van een jaar woonachtig in Nederland

Als u vanuit het buitenland naar Nederland verhuist, wordt u voor een deel van het jaar aangemerkt als inwoner Nederland en voor een deel van het jaar als inwoner van een ander land dan Nederland. U bent daarom in het jaar dat u naar Nederland verhuist belastingplichtig in Nederland en in ten minste een ander land. Dat betekent dat u in Nederland een M-Aangifte moet indienen.

Besparingsmogelijkheden

Indien bepaalde inkomsten in het ene land niet of tegen een lager tarief worden belast en er flexibiliteit bestaat wat betreft het moment waarop die inkomsten worden genoten, is het eventueel mogelijk belasting te besparen. Planning en vooraf gedegen advies inwinnen is daarbij van groot belang.

Contact

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van Nederlandse belastingaangiftes met een internationaal aspect. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie over onze dienstverlening.

Overige diensten

Contact

Sanders US Tax Services B.V.
Weena 505
3013 AL Rotterdam
+31 10 800 5449

Neem contact met ons op


Indien u vragen heeft over de M-aangifte, neem dan contact met ons op. Een van onze belastingadviseurs zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


    Ik stem in met de algemene voorwaarden.